veche kazah mnenieto si za tozi release v drug forum i na drug ezik , i mejdu drugoto tochno tam predpochitam da komunikiram, no shte povtoria i tuk, za da moje vse pak niakoi da prochete i tuk i na roden bulgarski KAKVO E NAPRAVIL ZERO BLADE za imeto na taia strana!!!!
ZERO BLADE kakzvala sum ti e go i drug put no za men si izvunzemen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne znam kak uspiavash na takava vuzrast da suzdadesh takova kolichestvo parcheta i grafiki i vsichko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO chovek, prosto si nerealen!!!!! Radvam se che te ima, i to ne tolkova zashtoto si ot BUlgaria, ami zashtoto za men si edin "indigo", znaesh li kakvo e tova???? Tova sa hora koito se rajdat s mnogo mnogo prerajdania zad sebe si i umeiat oshte v nai-ranna vuzrast da praviat kakvi li ne chudesa!!!!!!!!!!!!!!1 I tova me pravi gorda zashtoto znam che s dark psy kulturata sme na pravilnata posoka!!!!!!!!!!!!!!!
Victor e napravil otlichen izbor. Bhava Raga , neka da tancuvame v ekstaz
CHovek ti i Zero Hour naisitna shte postavite Bulgaria na svetovnata karta na dark psy tranca!!!!!!!!!! Vie ste edno ot nai-hubavite neshta svurzani s taia strana. A tezi neshta ne sa mnogo!!!
Bravo choveche, a tova parche v myspace prosto e nerealno, otkude ti doide taia ideia???????????? Strahotno e!!!!!!!!!
Tova e. Ne mi se govori poveche v tozi forum i smiatam che znaesh zashto, no neka da sum kazala tova!!! Zahtoto naistina ti se vuzhishtavam mnogo!