Post new topic Reply to topic  [ 106 posts ] 

Board index : OFFTOPIC : Other

Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: BAD TRIPS
PostPosted: Sun Aug 23, 2009 2:59 pm 

luvstruck wrote:
еми на ОZORA сме...аз тръгвам да се качвам за 2ри път на едно дърво за да омотая въжето за люлката/хамачето на Иван...обаче непосредствено преди дървото имаше следи от миниране ама само салфетките се виждаха сякаш...Иван предлага да ми направи стълбичка (стъпвам му на рамото и се качвам на дървото) както предния път ....стъпвам му аз на рамото...качвам се на дървото...и почва да понамирисва и откриваме с интерес че съм настъпил въпросното лайно...и голяма част от него е на рамото на Иван аххахахаха....демек двоен напринуден hate... :roll:

+1 лайнян бед трип

:lol: :lol: :lol: e тва сега е отличен Бед Трип ебаси филма :lol: :lol: :lol:

http://soundcloud.com/bagala

Back to top
 Profile WWW 

Post subject: BAD TRIPS
PostPosted: Sun Aug 23, 2009 3:55 pm 

Преди 5 минути ми съобщиха тревожна вест - на един приятел от Австрия са обрали сестра му, пребиваваща на палатка с още някой на нашето черноморие...оставили са я без пари и от 4 дни няма връзка с нея!

Това е положението!!!

:?

Back to top
 Profile WWW 

PostPosted: Mon Aug 24, 2009 10:24 am 

Еби му майката... :(

Власти нещо, търсене в района??

Back to top
 Profile WWW 

PostPosted: Thu Jun 03, 2010 2:58 pm 

С банкнота от 50лв. и 30 стотинки в портфейла тръгвам към спирката на рейса, който би трябвало да ме отведе до работното ми място.

В този момент закъснявах с 30 минути - нямах желание и възможност да се разправям с контроли и реших да си купя застраховка-билет....е да, но в 9-10 сутринта от 50лв просто нямаше как да ми върнат, нито в близкия подлез, нито шофьора на рейса и в крайна сметка се качих на рейса без билет, въпреки желанието ми да си купя!

По закона на Мърфи една спирка по-късно се качват 3 черни (мангала) и 3 бели момчета (контроли), които ми искат билет...обяснявам им ситуацията, като чуха, че в джоба ми се помещава 50-то левка веднага почнаха да ми се дървят, че глобата била 10лв и не знам си к'во...казха им, че ще им дам или 1лв или да ме оставят, но те продължиха да ми пилят на главата, че не съм бил редовен.

В този момент ми звъни шефа ми да ме пита "Не мислиш ли да се появиш на работа днес ?" (принципно той идва 1 път в месеца да ме види какво правя и този ден ще е точно днес!!!) Мястото където се развива случката с долните контроли е на още 30минути от работното ми място ( и то ако ми дойде рейса, което нямаше да е скоро понеже е на 25-30минути)

Вече 3-4 минути се разправяме в рейса и хората почнаха да ме хейт-ват супер неоснователно колко съм бил нахален при положение, че много ясно им обяснявам, че за разлика от тях аз закъснявам за работа и съм имал желанието да си купя билет. След още 1-2 минути се примирих и слязох от рейса ругаейки ония 6тима смешници, които се изнизаха без да ми пишат акт и се качиха веднага на следващия рейс.

В крайна сметка отидох на работа с 1ч и 30мин закъснение и два пъти по-голяма злоба към тая сган контролите в градския транспорт... :mrgreen:

Back to top
 Profile  

PostPosted: Mon Jul 12, 2010 12:16 am 

и тъй като замря тая темица,нека я възродя с магическата карта с един последен прясно пресен бад трип:)
инцидента се случи снощи около 23:00 на около 1600м. надморска височина на едно място където няма ток и вода в средата на нищото преди една горица....там има едно фургонче под което по един баир на около 20м.има една тоалетна тип клекало и зад нея стои една кофа пълна със вода в която плува отворена консервна кутия играеща ролята на гребло за миене на гъз :) .
...Слизам си аз да си върша голямата работа с едно мини джобно фенерче и си се кефя нали и си пея...ама нищо не виждам....вече свършил работата си,аз посягам към консервната кутия да си полея дупето.Точно в този момент усетих как във водата съм загребал плуващ скакалец от кофата който като го излях по Д-то си без да искам го размазах именно там...
мъчно ми стана,че може би това е скакалеца умрял по най-отвратителен начин...
(тъй като беше тъмно като в кучи г*з...не мога да бъда напълно сигурен дали нещото беше скакалец,но определено беше буба,защото имаше крака!Казвам скакалец,защото бяха най-често и навсякъде срещани!)
Лека и Спокойна нощ :oops: :) !

Har kommet
Denne gang
I evig fokk...

Back to top
 Profile  

PostPosted: Mon Jul 12, 2010 1:13 am 

ujasen

Човекьт е продукт на космическите сили ,земята ни скри от тях ,за да ни запази и доразвие.И сега ния - много по-могьщи и по-дрьзки - ще се вьрнем при своето начало ,за да се слеем с него.Животьт на Вселената ще стане наш живот ,нейното бьдеще - наша сьдба

Back to top
 Profile ICQ 

PostPosted: Mon Jul 12, 2010 1:14 am 

vchera sa nasrah

Човекьт е продукт на космическите сили ,земята ни скри от тях ,за да ни запази и доразвие.И сега ния - много по-могьщи и по-дрьзки - ще се вьрнем при своето начало ,за да се слеем с него.Животьт на Вселената ще стане наш живот ,нейното бьдеще - наша сьдба

Back to top
 Profile ICQ 

PostPosted: Mon Jul 12, 2010 1:19 am 

Space CuLT wrote:
vchera sa nasrah

От кеф ли?

Back to top
 Profile  

PostPosted: Mon Jul 12, 2010 9:56 am 

Space CuLT wrote:
ujasen

Не звучи като да е от кеф.. :o :twisted:

Или това е за скакалеца, лека му пръст? :lol:

@ psychler
Ако е било скакалец, не се коси, не е било между живите вече - не са големи плувци. Ако не е било скакалец.. imagination knows no limits.. никога няма да разбереш!
:idea:

PS - мокри кърпички са му майката за в дивото! :!:

Hear us calling..

Is this for love..?

If you listen closely
You'll hear whispers of the
Endangered species above,
Hear them calling..

Back to top
 Profile WWW 

PostPosted: Mon Jul 12, 2010 1:38 pm 

имах мокри кърпички ама ги забравих,апък със кутията е по фетско ;д
а на скакалеца едва ли ще му е лека,а камоли пръст ;д...
падна във варела със.......... :oops:

Har kommet
Denne gang
I evig fokk...

Back to top
 Profile  

PostPosted: Tue Aug 10, 2010 1:39 pm 

за мен последния ужасТ бе концертът на 4-ти на Лайнера,
не ми се пише, защо по разбираеми надявам се причини...

моля гласувайте в скромната анкетка на този сайт,
за което предварително Ви благодаря:
http://www.mediacafe.bg/

само две думи :P , защо не се спази Наредба номер 1??????????
докаго едни могат да се веят по обществени места до 00 и 30, а други ги съдят , че не са се измели в 22 и 10 от мероприятието......

дискриминация - Не, а направо.... :idea:

ще се внесе питане в Общината по този въпрос!

ще има и Обществено Обсъждане!

надявам се, ще има и тук хора, на които ще им е интересно да присъстват!

Back to top
 Profile  

PostPosted: Wed Aug 11, 2010 3:07 pm 

:D Ето един от миналата година.

Бяхме с един пич по планините и нещо бях гладен а той набра некви гъби викам поне малко ше си хапна да не ми стане тежко.Нямахме храна ,не за друго.Хапвам съвсем минимално количество и нищо ми няма,после набарах некви джанки и пак ядох – нищо ми няма.Пих планинска вода пак нищо ми няма.Стигнахме до тях след няколко часа и направих огромната грешка да хапна супа със сякви Зеленчуци и малко олио и да пия :shock: хлорирана вода от чешмата.Ядох и някъв чесън който не беше класическия ,а някъв леко дразнещ стомаха.

:shock: :o Просто хлорирана вода със олио и сякви трудно смилаеми зеленчуци на фона на суровите гъби - нема такъв дискомфорт просто.Тръгвам си за вкъщи и изобщо не мога да паза равновесие по улиците.Или по-скоро за да паза равновесие тряа пстоянно да си държъ силно стегнат стомаха,а па бяхме ходили доста километри и умората не ми позволяваше особено да стойъ :shock: постоянно стегнат.Чакам рейс на една спирка викам забрави направо си лягам :lol: :D до спирката,вместо постоянно да се напъвам - сички пейки бяха заети.

Дойде некъв да ме пита кво ми е и измънках че съм ял нещо развалено и той не знам кво звъня там на линейка ли не знам.Мина още време викам си, докато ви чакам то ше ми мине.Стегнах се пак целия колкото да мога да се качъ на рейса.И те чакай чакай :lol: не може така обадили сме се на бърза помощ.Ръчнах се в рейса и си лягам на една двойна седалка,поедно време някой е казал на шофьора и той дойде до мене .Вика докъде пътуваш ше издържиш ли.Викам :D :lol: :D има изгледи ,нещо от сорта,най-вероятно.

Къщата ми е на десетки километри от софия,стигам до автогарата викам айде ше полегна още малко да поразмине,не мога и вода да пия да размине по-бързо,че единствено си налях хлорирана,а ако бях пил още от нея :shock: да бях умрял.Всъщност щеше да ме оправи топла вода ,ама не се сетих да помола някой по кафетата да ми прави топла вода. А за минерална се сетих но грам не ми се занимаваше Тъкмо се канех да си хвана рейса за извън софия - и :lol: ме почна и стабилно разстойство.Цялата автогара станА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: у разстройство,на доста централно място не беше до самите рейсове но беше на двайсе метра от :lol: едно кръстовище.Странно но доста добре беше че никви куки не минаха или нещо подобно,понеже бях абсолютна картинка :lol: :D търкалям се по софия и осирам.Само като минеше някой,размърдвах нещо ръка крак да не ме :D :D помислат за умрял.Докато се мотам и си лежъ и от време навреме :lol: :lol: :lol: серъ, си изпуснах сички рейсове за към къщи.Единствения вариант беше един рейс който спира на петнайсе километра от къщата ми.Вмъкнах се залитайки в него, лягам си, хубаво че не беше пълен че толко място да заемам не е добре в такъв случай.Като слязох дискомфорта съвсем ми отмина,обаче разстойството ме почна здраво вече.Викам си тия петнайсе километра да спирам да серъ през две минути :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: е нема да стане просто.

Директно си серъ в движение и без тва излизаше само вода от гъзъ , :lol: :lol: :shock: никви лайна.И без тва съм що-годе близо до къщи и :D :D нямам никакви контакти с хора,никви рейсове.Е тия петнайсе километра ги направих целите :lol: в лайняна кисела вода.

По едно време от движението на баджаците плюс киселата течност как :!: :o :o :D почна да ме щипе зверски едвам се замъкнах.Яко ми се протри кожата.Тряаше километри наред да вървъ разкрачен и така ме заболя гърбъ че тряаше през петнайсе минути да си лягам за малко на пътя.

И на-а-а-й накраясе ступордисах в къщата от гъбите ,олиото,хлора и зеленчуците и следа нямаше ,ама от преумора едва се държах на крака.Ае приятно четене :lol: :lol: :lol: :D и препрочитане......................................................................................

....................................................................................................

Back to top
 Profile  

PostPosted: Tue Apr 10, 2012 4:34 am 

:D :D :D :D Бре-ей никой не е писал нищо две години. Дано да е за добро, да няма повод,новсе пак има и забавни бедтрипове :) :)

....................................................................................................

Back to top
 Profile  

PostPosted: Tue Apr 10, 2012 11:51 am 

Hahahaha, sega prochetoh i dosta se smiah :lol:

Back to top
 Profile  

PostPosted: Tue Apr 10, 2012 12:51 pm 

Просто все още никой не е постигнал по-епичен бед трип ми се струва...

Back to top
 Profile  

PostPosted: Tue Apr 10, 2012 6:24 pm 

Аххх, тва се чете клекнал и в зор, докато чакаш. Задълже :lol:

Back to top
 Profile WWW 

PostPosted: Tue Apr 10, 2012 7:06 pm 

Веднъж взех дмт (не че помня)...бед трипа продължава вече 26 години след случката. don't do it!
:D

Back to top
 Profile  

PostPosted: Wed Apr 11, 2012 9:33 am 

JkA wrote:
Hahahaha, sega prochetoh i dosta se smiah :lol:
:) :) :D Хората обикновено имат бедтрип от псай гъби, не от обикновени,напълно ядливи.Определено тая тема ме кефи повече от „Оплачете се“.Можеш много по-пространно да се изразиш,не само да споделиш дребна оплакванка от всекидневието

Back to top
 Profile  

PostPosted: Wed Apr 25, 2012 3:48 pm 

ноу моор бедтрипс!

http://www.youtube.com/watch?v=lk4fxsrJajY :oops: :D

Back to top
 Profile ICQ 

PostPosted: Wed Apr 25, 2012 4:14 pm 

Вие що ходите на такива гадни места,където има BAD TRIPS.. :?: :!: :?
Хем знаете местото е гадно,..хем пак вървите там...! Направо ви се чудя на акъла..! :roll: :|

Back to top
 Profile ICQ 

Post new topic Reply to topic  [ 106 posts ] 

Board index : OFFTOPIC : Other

Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next