Пешеходстването из София винаги ми е бад трип. 99 процента от шоферите са педали. Къдрави педали. Мазни педали. Фитнес педали. Мениджъри педали. Фешън педали. Таксиметрови педали. Бизнес педали. Мутри педали. Бързи педали. Наркомани педали. Алкохолици педали. Бързат явно за да се срещат с други педали и да правят педалщини. А пред Червило спират най-големите педали с най-педалските коли. Мислят си че са готини обаче правят яките свирки на други педали от системата и са роби на още по-големи педали само дето не са го разбрали още. Карат си педалските коли на двигатели с вътрешно горене измислени преди сто години и си мислят че са много високотехнологични и готини. А са се разсмърдяли като ебати педалските копелета та не се трае. АБЕ Педалска им работа. Превърнаха ни в педали а и ние сме свикнали да си ни таковат така че кво...Невеж педал да си в днешно време за да ти е кеф живота.

и аз педалствувам понякога карайки някакви коли и направо ме е срам но определено мисля да спра с педалските изпълнения. Доста педалски са ме подвели и прекарали

Кога ли ще направят зони за колоездене и равни плочки по тротоарите без коли на тях? Сигурно чак когато си оправят пътищата и дупките педалите му с педали
За кой да гласувам на изборите? Ами за най-малките педали. Искам да ги поставя в позиция такава че взимно да си правят предалщини и да се прецакват и самопрецакват педалската пък току виж и ние изкярим малко от цялата педерастия. Ама то какво да изкярим от педерастия... пак нещо педалско ще излезе.
Аз пък нямам бензино/нафто/газо/педаломобил на мое име. Няма и да имам.
Един от най-бад триповете ми е като се натрових с някаква много педалска лазаня. Падна ми телесната температура и цяла нощ стоях в сервизното и го оповръщах и осрах цялото. Бях сам и още малко и щях да умра.
На много пъти съм бил близо да умра. Как съм жив не ми е ясно. То бад трипа се е скрил и дебне педала му с педал. Но ако му се предам ще изляза и аз егати педала.
Всъщност когато най-много говоря за педалите съм най-толерантен защото то противоположностите се привличат. елементарни магнитни полета

обичам живота и всички тея педали навън
думата "педал" я използвах над 30 пъти