RealityDysfunction вече не виждам никакъв смисъл да отговарям на романите ти, камо ли да се опитвам да ги поставям под съмнение... сакън
истината е че не ми се рови да ти вадя "аргументи"... вярвам в баланса
ям това което тялото и душата ми поискат и не съм имал проблеми до сега... всичко това прави ровенето по книги излишно поне според моето си скромно виждане...
просто споделям своите виждания, впечатления и усещания по въпроса...
не влагам нищо лично - може би се получава да изглежда така поради факта, че си бих казал най-яростния участник в тази "дискусия"... толкова яростен и убеден в правотата си, че ме предизвиква да кажа хей почакай... сигурна ли си че е така? а дали нямат още страни нещата? а не е ли много по-простичко всичко? това че е подходящо за един прави ли го безопасно за друг?
на въпроса ти за суровоядците - да бих
ВИ осветлил откъде ги намирам суровоядците... бях на една специализация в САЩ за година и половина. бачках в едн разсадник намиращ се в една гора, част от едно нюейдж хипарско американско селце и се случи така че работих заедно известно време с една суровоядка... бяхме на едно от техните сурови кулинарни събирания и се оказа, че в околността има доста от тъй "интересните" и крайни вегани... оцъклени почти без изключение
както вече споменах (ех тая фраза) сред групичката имаше малцина изглеждащи здрави и читави между другото... една от тях беше колежката може би поради факта че от скоро беше суровоядка а може би и защото просто й понасяше по-ок... надявам се съм разсеял облаците от съмнение витаещи около мен...
ще се постарая да не се мешам повече в благородната ти мисия да помагаш на нуждаещите се объркани същества... то и без това е безсмислено предвид сериозните аргументи които изнесе до тук...
до тук... местя се в друга тема да споделя една рецепта за нагъбени кюфтенца... моя си измишлйотина
Quote:
Believe nothing because a wise man said it.
Believe nothing because it is generally held.
Believe nothing because it is written.
Believe nothing because it is said to be divine
Believe nothing because someone else believes it.
But believe only what you yourself judge to be true.
- The Buddha