За OUIM Оми оми... кво да мисля за OUIM Оми... и аз не знам кво да напиша
Живи и здрави, и AOL! (Always OnLine!)

Другото си го имате
За сайтаЕваларката за сайта и най-вече за поддръжката. Не знам как успяваш да налепиш цялата тая информация за толкова кратко време, не ми го побира главата как като търся инфу за някакъв евентуален бъдещ ивент, първият резултат е от OUIM

Поздрави!
Също така аз оценявам факта, че в сайта старата информация си седи (включвайки стари картинки, тракове, миксове и прочие) и разбираш ли НЯМА НИТО ЕДНА РЕКЛАМКА, която да ти подразни окото

как свързваш краищата, не знам
За културатаКултурата можеби е ключът към 'having-fun-a'. Транс културата за мен е 'част от мечтаната реалност', компаниите, хората, сбирките, мисленето, действието, всичко........... просто е много по-различно и много по-позитивно и креативно, в сравнение с другите култури. Ние тук в България се опитваме да не правим изключение, е мисля, че OUIM има НЕмалък принос! Мерси, за което.
За форумаЗяпам го от години! На скоро и се регнах и форумът, за мен е една голяма библиотека с информация, която не бих намерил (дори и търсил) никъде другаде. Предполагам и другите са съгласни, че във форумът на OUIM има такива теми, стават такива дискусии, дето никъде ги няма просто
FUNът е гарантиран на 100% и то постоянно и непрестанно
Случвало ми се е да попадам на толкова интересни или заинтригуващи теми, че сърце не ми дава да постна отговор даже
Винаги ми е било, е, и ще бъде интересно да гледам какво пишат (мислят) останалите тук
Фиилингъ е просто уникален и незаменим.
Партитата макар и рядко, все пак успявам да посетя частичка от сбирките и до сега не се е случвало да остана недоволен

Мерси за което
Чувствам се 'добре дошъл'

и непременно ще дойда да отпразнуваме петтицата!!!
Чиърз
Ето кое ми е 'most vissited'

->
IMAGE link