^ правилното заглавие и препратка за завършек на тази ИНФЕКЦИОЗНА шега с поредния експеримент от тази страна.... благодаря за което на автора на горепосоченото обобщение.
@
vordhosbnДоколкото следя и аз самият случващото се и издаващото се на тази сцена, нагъбените са си систематично хейтнати след като Converting Vegetarians.....а това с легендата е не по-малка изцепка от настоящата ...
пич, ще споделя какво ми е мнението най-октровено и истината за голяма част от феновете ИМ - това, което правят отдавна не е psychedelic, а електроооооо ........ и ако си втълпяваш, че наистина се наслаждаваш с нещо като комерсиално електро, отдавна рефиниран или преработен звук, крачка напред и с 2те ръце на хорото, не си вършиш услуга здравословно....а може би сте случайно верни фенове и си купувате от нетегавата им музика
@
Zero Blade също ... разбирам, че искаш да кажеш че масите са виновни..НО
ХЕЙТ!?
Крис и vordhosbn ,не, братлеta, далеч съм от това - дори нямам време да хейтна хората, които пряко се мотаят покрай мен и ме въртят, защото съм изградил някаква ценностна система и ми липсва енергията и времето както вече споменах да стана поредния проводник на тази трагична верига.... точно заради която сме в това положение - commercial hippie new age moveshit ....
И не се ли замисляте, защо УЖКИМ СЛЕД КАТО масите са виновни и самите те не желаели да се асоциират с САЙ ТРАНС и това движение и цялата тази среда, защо тогава продължават да се промотират из почти всички сай форуми ......

и на всичкото отгоре тракове със такива нелепи заглавия.. ебаси бозата,кой кого хейтвал после!? Верно си е пълна подигравка към всички от тези кръгове ,а и дори вече извън ... то и
ВензаК го спомена в 1я пост, трябваше само да копирам вместо да се обеснявам защо смятам,че това е такава боза...

АЛЧНИ ....

МНОГО НАГЛИ...
http://www.youtube.com/watch?v=AjTPTZjEWBcПоздрави,