Post new topic Reply to topic  [ 111 posts ] 

Board index : GENERAL : Culture

Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Author Message
 Post subject: Re: "Evolution", или откъде тръгна Транс-сектата в Плд
PostPosted: Mon Mar 29, 2010 2:50 pm 

Muscarin wrote:
E хайде сега,помня твои доста хапливи постове относно проги или фул он :D :D :D Иначе хубаво звучи тва дето си го написал,то не е и нещо ново ама сам знаеш,че това по тези географски ширини няма как да се случи....

Мдам, не съм споменавал, че и аз не съм хапел, но това се случваше само в случай, че някой от 'разбирачите' почне да ми обяснява що е то 'дарк' и има ли то почва у нас. Но мисля, че всеки един човек от този форум е достатъчно умен да осъзнае, че колкото и да го е яд, да иска да нахапе или напсува, или каквото и да е друго от тип нападки, няма смисъл, защото нищо няма да промени.

Колкото и да храним музиката, която не харесваме, тя няма да се промени. Хората също. Просто не трябва да се обръща внимание на дразнещите фактори. :)

http://twitter.com/Zero_Blade

Малък Земен Тятър зад Млечния Път представя "Тятър на Абсурда", скоро по вашата любима телевизия.

Back to top
 Profile WWW 

PostPosted: Wed Aug 25, 2010 9:54 am 

Quote:
Колкото и да храним музиката, която не харесваме, тя няма да се промени. Хората също. Просто не трябва да се обръща внимание на дразнещите фактори. :)

Още една добра мисъл от теб, но за жалост ... още една от тези, които няма как да се случат по тези
Quote:
географски ширини
:wink:
Не знам дали се налага да ти давам пример, как хората нарочно спамват другите хора, можеби за да им изпият енергията, за да ги дразнят или пък просто ей така, да ме види светът колко съм хубав...
и мисълта ми е, че повечето неща (особенно в наща държавица) не могат да се скиптнат.
Стана въпрос за стиловете музика. За мен най-отвратителната музика е българският поп-фолк, ремиксиран от що годе добра чужда песничка и изпята от циганин, който няма грам талант, милиграм мозък, и нанограм излъчване.
Не знам дали сте забелязали, но хората слушащи точно този стил (който аз лично най-много не толерирам) спамват другите хора най-много..... примери могат да дам със балъци с коли, усилили мангалите (дето и български език явно не знаят) на макс, само и само да ги чуят другите.....
като прибавим и 'шитавите' елементи от сорта на лачени обувки микснати със безвкусни дрешки/парцалки и ужасни гримове ... се формира (поне при мене де) нещо като хейт :x ща - неща :|
(особенно ако тръгнем да си говорим с такива хора за каквото и да било, и с тяхното си поведение и мимики се опитват да ме извъртят, че те са едва ли не нещо повече от мен, по-умни, по-интелигентни и пр.)
Прибягвал съм до хвърляне на хард-дискове по главите на подобни хора от прозореца (с което определено не се гордея) но наистина се старая да показвам толеранс към всичко и всички (колкото и по-сложно да става със всеки изминал ден това) :wink:

И обратно към"храненето"
Все ми се струва, че този, който храни... освен че си излива негативната емоция, показва и някакво отношение... (смисъл то ако няма за какво, няма да храни)

Ако се опитваш да ми кажеш да не храня нещата, които не харесвам, да си трая за нещата, които не одобрявам и общо взето да се пасивирам от тази част от реалността, която ми 'пречи на усмивката' .... за мен доста се приближаваш по поведение до нашите държавници. (нищо лично, говоря принципно)
:D

fullon.data.bg darkpsy1.data.bg darkpsy2.data.bg happyhardcore.data.bg advokata.data.bg

Back to top
 Profile  

PostPosted: Thu Sep 30, 2010 4:07 am 

Image

hahaha dva ot flaerite az sym gi pravil i totalno bqh zabrawil :) kakvi vremena bqha - i v indigo i v voenniq club i v nuke :)
malko hora pomnqt - inache az bqh s nick brainscan i imam snimki i flaeri s mnogo spomeni no neznam dali e dobre da gi postna :)

Back to top
 Profile  

PostPosted: Mon Oct 04, 2010 8:28 pm 
OUIM

namahshivaya wrote:
hahaha dva ot flaerite az sym gi pravil i totalno bqh zabrawil :) kakvi vremena bqha - i v indigo i v voenniq club i v nuke :)
malko hora pomnqt - inache az bqh s nick brainscan i imam snimki i flaeri s mnogo spomeni no neznam dali e dobre da gi postna :)

аз пък бях с ник xdreamer :D по това време често се засичахме с тебе.. имаше сайт psy.hit.bg или нещо такова и там имаше снимки от партита (very bad quality :lol: ) .. спомени дам :)

Back to top
 Profile WWW 

PostPosted: Tue Oct 05, 2010 11:41 am 

ами да вземем да си кажем никовете от #goa - доста време мина,
приятно ми и neVro :)
... а иначе тогава namahshivaya беше Ангел от Пловдив ако не ме лъже паметта....мда....яките години....

Back to top
 Profile  

PostPosted: Thu Oct 07, 2010 2:50 pm 

sega mai sa dosta po-qki vremenata :) ama i spomenite toplqt kato nqma slynce :roll:

* * * * *

http://www.myspace.com/s0undf0rm

Back to top
 Profile  

PostPosted: Thu Oct 07, 2010 4:20 pm 

Ангел - Бангел ли брееее

Back to top
 Profile ICQ 

PostPosted: Mon Oct 11, 2010 7:24 pm 

maneff wrote:
Ако се опитваш да ми кажеш да не храня нещата, които не харесвам, да си трая за нещата, които не одобрявам и общо взето да се пасивирам от тази част от реалността, която ми 'пречи на усмивката' .... за мен доста се приближаваш по поведение до нашите държавници. (нищо лично, говоря принципно)

А, не, аз вече на никой нищо не се опитвам да казвам, защото от опит знам, че никой не разбира, това което искам да кажа, а всички скачат на буквалните приказки и доста хора ми се сърдят, за това че казвам, каквото мисля.

Инак и аз мразя чалгата, но колкото и да се трепем, бием и караме, селяндури винаги ще има. :lol:

http://twitter.com/Zero_Blade

Малък Земен Тятър зад Млечния Път представя "Тятър на Абсурда", скоро по вашата любима телевизия.

Back to top
 Profile WWW 

PostPosted: Mon Oct 11, 2010 9:05 pm 

аз пък бях с ник xdreamer :D по това време често се засичахме с тебе.. имаше сайт psy.hit.bg или нещо такова и там имаше снимки от партита (very bad quality :lol: ) .. спомени дам :)[/quote]

и сайт имаше и снимки имаше :))) а за качеството какво очакваш нямаше дигитални фотоапарати тогава :) хахаха
а какво става с теб :)

Back to top
 Profile  

PostPosted: Mon Oct 11, 2010 9:08 pm 

futuregroove wrote:
ами да вземем да си кажем никовете от #goa - доста време мина,
приятно ми и neVro :)
... а иначе тогава namahshivaya беше Ангел от Пловдив ако не ме лъже паметта....мда....яките години....

да аз съм :) - #goa и #psychedelic :) иначе и хората се поразпръснаха май

Back to top
 Profile  

PostPosted: Sun Dec 05, 2010 7:01 am 

Vsi4ko po4na ot... PLOVDIV ~,~ Dj Alex Metchev(Stara Zagora)~,~club Indigo ~,~VORTEX~.~ Evolution~,~ Metropolis(makar i ne to4no trance no dosta doprinesoha za cqlata elektronna kultura )
Idqlnata kombinaciq........ No vsi4ko ot tezi nai qki godini s nai qkite hora , silen duh i lubov se srina ...E eee tezi qki hora sa si tuk no go nqma duha i trupkata moje bi?No dosta mladi hora produljavat da go pravqt... da puskat tazi muzika i da razvivat taz kultura...Makar da sme ve4e malko istinski horica NIIIII v momenta sme si ednoto malko sploteno semeistvo ~,~ :oops:

Back to top
 Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 111 posts ] 

Board index : GENERAL : Culture

Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6