Quote:
Колкото и да храним музиката, която не харесваме, тя няма да се промени. Хората също. Просто не трябва да се обръща внимание на дразнещите фактори.

Още една добра мисъл от теб, но за жалост ... още една от тези, които няма как да се случат по тези
Quote:
географски ширини
Не знам дали се налага да ти давам пример, как хората нарочно спамват другите хора, можеби за да им изпият енергията, за да ги дразнят или пък просто ей така, да ме види светът колко съм хубав...
и мисълта ми е, че повечето неща (особенно в наща държавица)
не могат да се скиптнат.Стана въпрос за стиловете музика. За мен най-отвратителната музика е българският поп-фолк, ремиксиран от що годе добра чужда песничка и изпята от циганин, който няма грам талант, милиграм мозък, и нанограм излъчване.
Не знам дали сте забелязали, но хората слушащи точно този стил (който аз лично най-много не толерирам) спамват другите хора най-много..... примери могат да дам със балъци с коли, усилили мангалите (дето и български език явно не знаят) на макс, само и само да ги чуят другите.....
като прибавим и 'шитавите' елементи от сорта на лачени обувки микснати със безвкусни дрешки/парцалки и ужасни гримове ... се формира (поне при мене де) нещо като хейт

ща - неща
(особенно ако тръгнем да си говорим с такива хора за каквото и да било, и с тяхното си поведение и мимики се опитват да ме извъртят, че те са едва ли не нещо повече от мен, по-умни, по-интелигентни и пр.)
Прибягвал съм до хвърляне на хард-дискове по главите на подобни хора от прозореца (с което определено
не се гордея) но наистина се старая да показвам толеранс към всичко и всички (колкото и по-сложно да става със всеки изминал ден това)

И обратно към"
храненето"
Все ми се струва, че този, който храни... освен че си излива негативната емоция, показва и някакво отношение... (
смисъл то ако няма за какво, няма да храни)
Ако се опитваш да ми кажеш да не храня нещата, които не харесвам, да си трая за нещата, които не одобрявам и общо взето да се пасивирам от тази част от реалността, която ми 'пречи на усмивката' .... за мен доста се приближаваш по поведение до нашите държавници. (нищо лично, говоря принципно)