Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ] 

Board index : OFFTOPIC : Fun

Author Message
 Post subject: Раздадоха наградите "Дарвин" за най-голяма човешка глупост
PostPosted: Tue Dec 01, 2009 7:53 pm 

Раздадоха наградите "Дарвин" за най-голяма човешка глупост за 2009 година, предаде КРОСС.

Първо място зае историята на един шофьор от американския щат Канзас. Колата му се развалила точно на железопътна линия. Шофьорът излязъл от нея, застанал на релсите и започнал да търси помощ по мобилния си телефон.

За да не му пречи шума от приближаващия влак, той запушил другото си ухо. Закъсалият шофьор продължил да говори по телефона, дори когато влакът спрял на сантиметри от него.

На второ място е класирана крадлата Сузи в Гленвил. Тя тръгнала да обира бижутериен магазин с колата си, в която бил 3-месечният й син. Сузи оставала колата и обрала магазина. На връщане не могла да открие колата си, по-точно не запомнила къде е паркирала. Крадлата се обърнала към полицията за помощ. В същото време полицаите получили сигнала за обира и по описанието разпознали крадлата. Когато открили колата, се оказало, че тя дори не е заключена.

Третото място е за крадец на банка от Хесен. Когато влязъл в салона на банката крадецът извадил пистолет и чорап за главата си.

Оказало се, че забравил да изреже дупки за очите си на чорапа. Крадецът свалил чорапа и направил това точно пред охранителна камера. Полицаите го заловили светкавично, без дори да е започнал обира.

И на последно място в хрониката на световната глупост е случка с мания за чистота. 36-годишен холандец непрекъснато лъскал жилището си с нови и нови препарати, защото страдал от мания за чистота. След обработка с 6 различни препарата, той предизвикал взрив - резултат от химическа реакция между различните почистващи препарати. Резултатът е - жилище, на което е необходим основен ремонт и собственик с леки наранявания.

:shock: :shock: :shock:
Последното ми е любимо :) :lol: :lol: :lol:

Back to top
 Profile  

Post subject: Re: Раздадоха наградите "Дарвин" за най-голяма човешка глупост
PostPosted: Tue Dec 01, 2009 8:22 pm 

:lol: и на мен

Back to top
 Profile  

PostPosted: Tue Dec 01, 2009 8:23 pm 

Това последното не е глупост,а болестно състояние!
и изобщо не ми е смешно.

Har kommet
Denne gang
I evig fokk...

Back to top
 Profile  

PostPosted: Tue Dec 01, 2009 8:33 pm 

eми не е смешно болезната му чистота...а че не е проверил какво меши в кофата...

Back to top
 Profile  

PostPosted: Tue Dec 01, 2009 10:45 pm 

:lol: :lol: :lol: :lol:

вдъхнових се и направо им влязох в сайта на тези:

http://www.darwinawards.com/

от прочетените истории мой личен фаворит е:

(1997, Canada) A woman in Canada called the police with a complaint that she had been burnt in a drug deal. She claimed that a man had sold her a rock of crack cocaine, but when she brought it home, it "looked like baking powder." The police dispatched a narcotics agent to her house, who tested the rock and verified that, despite its appearance, it was indeed cocaine. The woman was promptly arrested for drug possession. The RCMP (Royal Canadian Mounted Police) are encouraging anyone who thinks they may have been fooled into buying fake drugs to come forward.

:D

разпръснал всичките съзвездия преди
виж колко е нещастна
науката, в която вярваш ти
но ето, идва време
и никой няма да прости

Back to top
 Profile  

PostPosted: Wed Dec 02, 2009 11:24 am 

:lol: :D :D Имам един приятел за който останалите му познати винаги сме си говорили че трябва да спечели награда дарвин за най-глупава смърт.Какво ли не е правил,взриви си два пръста с пиратка,катери се по некви брутални скали.

:D Любимото ми е как отишъл с едни хора някъде около пасарел и тръгнал да се катери по неква речна бетонна стена ,правена за предпазване от наводнения.Тая стена и аз съм я виждал и е не повече от 110-120 градуса спрямо земната повърхност - :o тоест си гони перпендикулярността.Със засилка е успял да се затича и почти да я изкатери,понеже е грапав бетона.Грубо казано между 30 и 50 метра висока.Точно на върхъ ,понеже бетона е отпреди 50 години сигурно, почнал да се рони под краката му.Задържал се за стърчащо желязо от железобетонната конструкция и почнал да вика другите ,а те точно тогава :lol: пафкали коз и си мислели че нещо се будалка :shock: :roll: :lol: и си вика просто ей така в гората.

Проблема бил не толкова в сръмнината колкото че до долу имало :mrgreen: :shock: безброй стърчащи железа и ако не беше успял да се изкатери преди да му отмалее ръката ,направо лека му пръст.Не знам кви усилия е положил да се изкачи,ама си е жив и здрав.

Са тряа :D да ходи да иска награда дарвин...................................................................................

....................................................................................................

Back to top
 Profile  

PostPosted: Fri Dec 11, 2009 12:57 pm 

сигурно награда представлява кутия с панделка на която пише "Ду нот опен - ит уил експлоуд!!!" или нещо такова

и бас ловя че накрая победителя остава като гръмнат така да се каже :roll:

Back to top
 Profile ICQ 

PostPosted: Fri Dec 11, 2009 2:19 pm 

хехе ама добре са ги кръстили тези награди :P :lol:

Nothingk нещо не мога да разбера - ако е стената над 90 градуса (което е перпендикулярно) това означава че е с обратен наклон... последно каква е била :) ?
А това с химикалите смешно или не, звучи тъпо - не го вярвам...

Back to top
 Profile  

PostPosted: Fri Dec 11, 2009 2:27 pm 

Не знам дали Айнщайн го беше казал или някой друг Велик Ум.....?!:
СВЕТЪТ ВСЕ НЯКОГА ЩЕ СВЪРШИ,ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ -НИКОГА :)

Back to top
 Profile ICQ 

PostPosted: Fri Dec 11, 2009 2:32 pm 

dapsycho, той се е покатерил от страната на по-големия ъгъл :D , а не от 60-70.
Чертеж искаш ли?

Back to top
 Profile  

PostPosted: Sat Dec 12, 2009 4:03 am 

dapsycho wrote:
Nothingk нещо не мога да разбера - ако е стената над 90 градуса (което е перпендикулярно) това означава че е с обратен наклон... последно каква е била :) ?
Не бе,ъгъла между земната повърхност и стената е толкова не стената,не някаква дъга и тъ нъ.Тоест тъп ъгъл който лесно се изкачва като се затича човек.Не обратен наклон съвсем нормален.Ако е обратен наклона, ъгъла м/у стената и земята :) ше е по-малък от 90 градуса..................................................................................

....................................................................................................

Back to top
 Profile  

PostPosted: Sat Dec 12, 2009 10:09 am 

Hupia wrote:
Не знам дали Айнщайн го беше казал или някой друг Велик Ум.....?!:
СВЕТЪТ ВСЕ НЯКОГА ЩЕ СВЪРШИ,ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ -НИКОГА :)

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.

Алберт Айнщайн за вселената и дупката на чорапа.

Back to top
 Profile  

PostPosted: Sat Dec 12, 2009 10:19 am 

happyday и nothingk много добре разбрах как се е качил ама за мен това си е 60-70-80 градуса - над 90 би трябвало да е обратен наклона ;) т.е. мисля че наклоните (макар че за пътищата са в проценти) се даваха за ъгъла от обратната страна... абеее как да е ;)

Човек се учи докато е прост!

Back to top
 Profile  

PostPosted: Sat Dec 12, 2009 10:52 am 

хахахахаа, а кво ще кажете за ония дето преди години намери колко милиона на железепътната линия и ги предаде на полицията? Те за благодарност му подариха часовник Ролекс. :D

Back to top
 Profile  

PostPosted: Sat Dec 12, 2009 11:18 am 

:) :) :roll: :D :roll: Честно казано и аз бих ги предал на някой.Зависи от конкретната ситуация,но по-вероятно е да ги предам.А най-най-вероятно е изобщо да ги подмина - в смисъл да ги вида и да ги зарежа.Не се знае къв капан може да е.

Дапсайко,те дъгите и кръговете май се измерваха така както казваш,а а ъглите ,понеже са само от 0 до 180 градуса,математическия вид е обратния вариант.Не че съм силен по математика,ма май така е официалното...................................................................

Back to top
 Profile  

PostPosted: Sat Dec 12, 2009 12:19 pm 

не можеш да кажеш точно как ще реагираш,когато отвориш чантата и я видиш пълна с пари, а ти примерно не си добре финансово. Мен ще ме подгонят параноите 100%, но ще изпадна и в луд филм кво да праа. обаче и на полицията ще ме е параноя да се обадя. :lol: не знам, голяма дилема ще е. То и без да вземеш парите може да те килнат ако наоколо има агенти, които следят дали парите ше отидат на правилното място, но все пак на железопътна линия е доста странно място да се оставят. Изкушението... изкушението ще е големия проблем.

Back to top
 Profile  

PostPosted: Sat Dec 12, 2009 12:36 pm 

Знам ли?Тряа да умирам буквално от глад,да не съм ял една седмица и вече да ми е лошо,за да се разръчкам в находката.Намирал съм десето левки и изобщо :lol: ПЕТ ПАРИ не дадох за тях.Да не говориме че като по-малък ми досаждаха баби дядовци лели и тънъ да ми дват ядне и пари за вкъщи.Което си беше чиста добронамереност,обаче когато е почти насила не го приемам.Зимал съм пари и предимно в църкви съм ги пускал,а като нямам път около църква съм оставял :D двайсетолевки и педесетолевки по седалките в автобусите.Изхвърлял съм и храна и разни... :roll: :lol: чорапки,подарени с много любов.

За кво са ми някви хартийки при положение че майка ми ми дава достатъчно и има и за ядене и за сичко.Аргумента „да се почерпа“ ми се вижда крайно гнусен - за кво ше се черпа като съм се наял примерно.

Виж,за дълги пътувания може би бих се изкушил - малко африка,малко южна америка,малко индия,е за тва специално може би бих се изкушил.По-вероятно не,но допускам :roll: :D някакъв процент възможност.................................................................................

Back to top
 Profile  

PostPosted: Sat Dec 12, 2009 1:00 pm 

ееее майна, аз все едно ти говоря за 5-10 лв.Говоря ти за една чанта с пари пълна със стотачки :D бахти типчето дето си, ти си готов за отшелничество.

Както и да е , ти си много духовно извисен, не мога да говоря с такива като теб. :|

Аааа, пропуснах момента, че си малък и мама ти дава пари.Ясно.

Аз намерени пари на улицата не вземам, иам си някои съображения. Не че ги намирам често де, ама стотинки изкачат, но въобще не се занимавам да ги докосвам. И аз с подаръците от странни хора се отнасям резервирано, хвърлям ги.

Back to top
 Profile  

PostPosted: Sat Dec 12, 2009 4:46 pm 

баси богаташите дет сте се събрали .
кажете ми сега, ако съм няколко дни пред заплата и нямам пукната стотинка, как така да взема пари на заем вместо да вземата изневиделица появилите се на пътя 10-20 лв , а ??????? аааа???? :P

Back to top
 Profile ICQ 

PostPosted: Sat Dec 12, 2009 4:51 pm 
Nothingk wrote:
:) :) :roll: :D :roll: Честно казано и аз бих ги предал на някой.Зависи от конкретната ситуация,но по-вероятно е да ги предам.А най-най-вероятно е изобщо да ги подмина - в смисъл да ги вида и да ги зарежа.Не се знае къв капан може да е.

Гледал ли си No Country For Old Men? :wink:

Back to top

Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ] 

Board index : OFFTOPIC : Fun