при мен черната страна винаги е взимала връхна точка,тези които са заклети даркъри,знаят за какво говоря,за това,че когато слушам дарк,все едно слушам приспивна песен,нямам страх от нищо,чувствам се защитен понякога,вече не мисля за нея като за музика създадена от нечии ръце,а за послание,това наричам вече психеделика и наистина много,ама адски много обичам Стивън Кинг

,давам ти за пример тази песен на един не толкова известен,но бързо прогресиращ изпълнител
http://www.youtube.com/watch?v=RbctMM86nZg чуй,всеки ефект как е направен,все едно ти говори,аз лично го чувам като глас,чувам,че иска да ми каже нещо и с останалите ефекти,го прави така,че да знам дали е нещо тревожно или е за наше добро (с злото)

наистина,ако успееш да разшифроваш песента,ще видиш,че се крие цяла история и само малко от нея,ще ти кажа към края какво става...всички,които са пленени от мрака се вдигат на бунт на 4:50 чуваш как се възкачва нещо,на 5:18 се пуска алармата,която да предупреди пазачите за бунта,следва изпепеляване на една част затворници,алармата продължава,овладява се положението,бунтът е спрян,живота продължава по старо му в последните секунди

BADASS TRIP