hmm chak sa otvorih saita

emi prosto kolaja e sbyrkan :] trqalo e da pishe psyreviews.net :] no i godinite trqa sa drugi..taka ili inache revutata mu bqha dosta dolnoprobni i se haresvaha glavno zaradi tendencioznostta im :] pyk i kato cqlo koncepciqta na review-iraneto e dosta bezumna

ili popadame v sferata na nqkakyv bezpolezen subektivizym i vsichko moje da se kaje s "haresva mi/ne mi haresva" vmesto s 1 stranica gluposti, koito na vsichkoto otgore se argumentirat samo sys stepenta na /ne/syvpadenie s tekushtiq trend (po-tochno s tova, koeto reviewer-yt si predstavq kato tekusht trend i jelanieto mu neshto da /ne/ syvpada s tozi trend) ili pyk popadame v nqkakvi obektivni neshta kato kachestvo na zvuka, izpolzvan hard/soft, patterni v structurata i tn. music making stuff - vse neshta, koito makar i veroqtno da sa ot izkluchitelna vajnost za edno proizvedenie, sami po sebe si predstavlqvat interes (a i mogat da bydat razbrani v dylbochina) samo za mnogo tesen kryg hora... a i realno sa samo sredstvata, s koito se predava "magiata" :]]] est ima i hora, za koito tezi neshta sa vsichko...ta za tqh e tvyrde veroqtno vsqka muzika da umre :] sled kato i skipvat dushata :]
no se pak evala na picha che se stegna sa ostava i az da spra da pisha i neta shte stane s polovin gram po-kachestven

btw predi malko slushah neshto otvratitelno (imam predvid psy) :] a tova siguren atestat che janryt nema umre v blizkite godini

nz shto horata sa reshili che izdavaneto na shitcheta e znak za umiraneto na daden janr ;p po-skoro e signal za nqkakyv podem :] se edno da se kaje che futbolyt v brazilia zamira, poneje ima novi 100 amatiorski cluba regnati taq godina , koito ne mogat da stypqt i na malkiq pryst na levski/cska :] te naistina moje i da ne mogat no shte si djitkat po mejdu si i eventualno ot tam shte izskochi nqkoi i drug talant koito da radva publikata

dokato nalichieto na malyk broi "silni" neshta e dosta siguren belek za zalezyt na dadena era...nqma novi "deca" koito da pakostqt s gluposti, a samo obigrani stari kucheta, koito sa si dylboko vyv filma i ot koito ne moje da se generira bydeshte :]] no v kraina smetka shte se povtorq :] chovek se kefi na magiikata na muzikata a na ne na vsichko ostanalo :] taka che i janryt da umre magiikata shte si ostane
e tva si e malko spamec ot men po temata:p
btw kakvo stana sys statiqta na mechev :] da se ponauchim i nie ot maistorite v zanaqta