na mene pyrvoto mi trance (po skoro ambient de) omagiosvane beshe .. s X-Dream (ne sluchaino godini nared nicka mi beshe x-dreamer) - samo che zabravih kak se kazvashe tracka.. imashe edni kompilacii na Spirit Zone koito slushahme neprekysnato.. Biaha po dve kasetki v kutiata - mislia che obshto 4ri chasti..
Syotvetno se beshe poiavil Mechev v predavaniata na Jassen i omagiosvashe s istorii za Goa, 604 i trance kulturata po sveta.. Ot nego za pyrvi pyt chuh za Simon Posford (the FATHER!!) i Hallucinogen, am Astral Projection i drugite isra ppl - ne mi se spomenavat daje.. Poveche me vylnuvashe zvucheneto na Simon vyv vsichkite mu proekti i Flying Rhino i techtrance, otkolkoto astral.. Pomnia FLASH partytata na Mechev, kydeto edinstveno mojeh/me da chuem magicheskite zvuci, a ot predavaniata pravihme kupishta zapisi - na kasetki razbira se!

)
1999 se poiavi i Alien Shop kydeto se prodavaha originalni cdta, vinili, praviha se i zapisi na tezi originalni cdta i se prodavaha fanelki na labeli.. waw! Kef!
Vsyshnost v nachaloto partytata niamaha osobenna nasochenost, samo kato si spomnia Indigo kydeto artisti kato X-Dream ili Mark Allen ") biaha podgriavani ot Balthazar.. e bezumno beshe, no tezi 20-30setina choveka, koito poznavah (#goa, IRC) sediahme i iztyrpiavahmee cialata svirkashto extazi-rana pliava ot techno rezachki samo za posledvashtite dva-tri chasa blag trancez! Edva li shte zabravia tova! Mechev vinagi puskashe sutrinta kym 5-6, a predi tova golemcite v dj-bransha bichiha moshtno vinilite, dokato ne se stopiat, a horata (ops narichaha se raveri

) biaha kato na gey parad, vsichko beshe edno takova - paradno i zabavno vsyshnost.. siakash "ajde sega da se oblechem podhodiashto i da si posvirim sys svirkite, ta da zaglushim malko tazi mi ti muzika"
Zapochnah da se otplesvam.. ta po temata:
X-Dream i Simon forever.. vsyshnost vsichkite im proekti!