еваларка Братя...благодарско...бре гледам аз/доколкото мога

/,
расте ли , расте ...Тая Тема.....ей...ма Тя страшно забавна била бре,
аз какво рева напоследък....мъ дъ бях се зачела ... па да се посмея......
без и грамец Ирони...
тенкс....
и щото съм ДаркоБолна и то пристрастена, зависима,
по три игли Дарк си вкарвам : сутрин, обед, вечер....даже си правя и междинки...., че то не се издържа ......
та щото държа да съм от Всички

, най Обичам Dark да пася....
имало едно време един Брат..дет някаква музика ми пусна...мноого ме зариби....ма аз съм лакома....та намерих друга, която Винаги ми е Нова....
аз съм прост слушател и танцьор, с две думи

:
музикален инвалид...., ма съм с огромна Енергия.....мога да взривя целия Свят!...
та само Тук намирам онази Сила....и достигам желаната Умора....дето Те усмихва, макар и изцеден .... и някак дори Споменът от преживяното ме зарежда..и пак, и пак.....
/ лично мнение /
убивам Хора наред през нощта, денем ги дера и папам.....
най - странното е, че само Тоя:
определен, като Дарк ме разТърсва, ма Яката....та забравям коя съм, къде съм....., че има и стимуланти....
задавих се от лиги, ща ма прощавате, ма ..... и друго ще Ви драсна....
стилът, който мен ме "откача"/
освобождава / на макс е коментираният,
незнам ЗАЩО

, споменах за инвалидността....,
но никъде другаде не намирам Тази Дива Свобода .....лично необходима....и то болезнено.....
ай Живи и Здрави!
и дайте го малко Тоя Дарк, че забравих ..... Откога
някой по-горе каза Вайб....,
аз си мисля,че Всеки си го проектира, какТо него му отърва....
карайте си самолетите със здраве.....и поздрави на професора, разконспириращ по ЛУПовщина..............
интересно би ми било, ако музикалните Течения нямаха названия

имена/определения.....
Музиката, за мен лично е Едно от най-мащабните Творения на Природата, но когато не харесваме нещо, по добре да замълчим, чуем, уважим Изборът на Ближния, на другия.....щото никой не знае от къде ще изкочи Заекът! и каква Врата би могло да се Отвори....
.....ШанС, та даже чист късмет и щастие е да умееш да надникнеш Там, където ...... личните окови не Ти позволяват....,
затова защото има Жокер-Приятел-Друг.............
не е нужно да се разбира Всичко,
важно е да се усеща, уважава! и споделя!