И аз съм ЗА +1
Случвало ми се е да работя по проект или трак със още някого и да ви кажа резултатите бяха чудесни (на пук на това, което си мислех аз).
Оказа се, че другият човек не разбира колкото мене от техническата страна, но пък подхвърли точно две идеи и три мисли (докато аз зяпах пикселите) че се получи нещо уникално и чудесно. Не ми се ще да го призная, но ако тогава въпросният човек го нямаше или беше друг, резултатът нямаше да е толкова добър!
Тъй че аз мисля е добре, да има повече от една глава във всяка работа, щото като си сам, сам си мислиш и си зяпаш и някак си.. главата ти се затормозява линейно по пътеката, която сам си си поставил и не виждаш дървенцата, храсталаците и другите пътеки около твоята.
Случвало се е дори "помощ от публиката" от сорта на "Манка, направи го тва пискащото повечко да реже, а другото да е по-дийп и да думти повече" да допринесат наистина много.
Мисля, че музиката (особенно електронната) си е РАБОТА! А работата никога не може да бъде свършена на 100% от един индивид! Групата винаги побеждава (както е и във икономиката).
Независимо дали хората около теб изобщо чуват, разбират, усещат това което правиш, та дори и да не говорят езикът ти, пак биха ти били от полза, само и само да са там - около теб :>
Случвало ли ви се е да направите тракче, което е точно по ваш вкус, всичко сте изпипали както сте си мечтали/сънували/мислили .... и като го пуснете на някой, той да ви каже (бе я бегай от тука... тва е егати мусаката, трябва да е по-така и по-така) ... след което вие се замисляте и сменяте някои нещица (дори и дребни) и на следващото изслушване хората са дълбоко смаяни колко стойносно се е получило (макар и вие самите да си знаете, че просто сте пипнали 5 неща и сте кликнали 50-ттина пъти повече)
Това е мойто мнение, дано ви е полезно
// да, да! видях запетйките и несвързаното изречение ама ме мързи да едитвам