"Vertigo" , "Frozen in time"... много изпълва пи4а , наистина...
нагласени били... НЗ за номера с бирата или за витрината, ама оня пирон си го заби с гола ръка в 5 санта дъска, и мога да ти кажа, 4е тоя не страда от съмнения , относно границите на понятието "възможно"...
Досега ли4но само по нестинарство се зарибявам, но съм виждал на главната в Пловдив един мургав субект, казва се Аспарух, твърди 4е е прабългарин и прави шоу за хората..
ляга по гръб на дъска от която стър4и пирон, и кара двама 4овека да стъпят на гърдите му.. пирона си е съвсем истински , понякога се огъва малко, понякога не..
кожата на гърба му също е истинска, пипал съм я, прили4а на нещо средно между белег от изгаряне и моите пети..
Пъха си пар4е жица в носа и прекарва другия край през устата си..
гълта саби и ножове, вярно, не много остри, но съвсем истински и метални.. като някой от публиката си помисли нещо неуместно веднага го усеща похлежда го в о4ите и му прави забележка.. в такъв слу4ай недовер4ивите или си тръгват веднага уплашени или по4ват да вярват..
за левитация и телекинеза нз, ама съм виждал на живо 4аша да се 4упи без никой да я докосне.. не съм сигурен кой беше, но вси4ки там бяхме хахави и бохави типове, и слу4илото се ни накара да изпаднем в някакъв луд възторг..
виждал съм 4овек да яде запалени цигари и стъклени 4аши, това и вие сте го виждали предполагам.. виждал съм 4овек да кърти солидна 4амова дъска с пръсти, все едно рони стиропор(верно, 4овека е катера4 и определено има железни пръсти)
п.с. тва катера4ите са мн странна порода, имаше едни филм4ета за легендарния Дан Осман, как катери соло 400 метра тур от 8 категория и как се набира на един пръст на едната ръка, как води тур 11 категория(таван на пещера)
а също и едни филм4ета за Ален Робер, как катери сгради..,
аве изобщо тва 4овешките възможности са ограни4ени само от 4овешките разбирания за природните закони.
There Is No Spoon