Филмът си е за 6 без 10!
Цитати от друг форум:
"за Бога, все още съм обидена от това, което гледох. Като си представя, че сигурно предстои и “Прометей 34 и половина – когато дейвид беше болт”. Това, което видях е…неописуемо! Прометей in a nutshell -нещо пияно се чифтосва с нещо тъпо от което пък се пръкна нещо хем грозно, хем с пипала. После то пък се чука с нещо което е хем тъпо, хем грозно, ама пък високо и от това се разжда някаква пародия на безумие. На целия тоя фон седи някакъв роботизиран педеруга и изпада в тих захлас… В момента ми се иска да ритна Ридли между краката."
"този филм не ме интересува особено, но това със самоубийството е много смешно и коментарите по сцената са забавни. Ринсуинд постигна същия ефект, като изхвърли един сандвич в първичния океан (в “Ерик” – това е книга на Тери Пратчет…) – дали сцената не е вдъхновена от там? "
“иииииииииииихххааааааааа “. Но сега видях светлината! Как някой е могъл да пропусне? Това обяснява всичко! Когато един от инжинерите е обезглавен от 2 метрова, тъпа врата символизира екзистенциалната същност и разкъсването ни между Ерос и танатос, предхода към доброто и злото, ада и рая, т.е нечистото тяло остана в purgatory, а главата, която репрезентатира душата и волята за знание и вяра (туй обяснява и гиганстката глава у залата) преминава плавна от другата страна.
Също така черната течност всъщно ст представлява ГРЯХ! Зло в най-висшата си форма
Не се обижвай, ама не случайно съществува термин Линделофекация и не за първи път този човек доказа, че каквото пипне – го осира."