превод:::
http://ouim.org/interviews.php?action=full&id=277
1. Кой си и откъде си всъщност?
Здравейте, аз съм Юли от Израел.
2. Разкажи ни малко за твоя обичаен живот?
Той си е доста нормален всъщност.. По принцип не обичам да спя до късно, даже и когато съм напълно изтощен след няколко партита прекарани през уикенда, се опитвам да се радвам на утрото. Нямам пълен успех в това, но утрините си заслужават. По това време се занимавам с всички неща, които не включват музика, правя си лечения с акупунтура и други различни неща.. Следобед отивам в студиото и работя там до вечерта.. нощта вече е друга тема, друг ден.
3. Генерално какво мислиш за днешната сцена? По каква посока поема, кои моменти харесваш и нехаресваш?
Днешната сцена е очевидно много по-голяма, в сравнение с преди 10 години. Големите промени в техлогиите направиха музиката достъпна до всеки дом. Та хубавото е че генерално "младата кръв" допринася цвят и креативност на сцената. Негативното е че сега повече се намесват пари; бизнес ориентирани индивиди взлизат на сцената и тези които принадлежат на оригиналното течение се оттеглят в по затворени, ъндърграунд общества. Аз лично харесвам факта, че много хора имат възможност да слушат ПсайТранс, но от друга страна си мисля, че повечето от тях неразбират духовната страна на тази музика, и предпочитат много тежки и комерсиални неща.
read more