Dream_Dance wrote:
ти цъкаш ли че тъй говориш... имаш ли някви издадени албуми... ремикси... EP-та ? правиш ли лайв сетове ? Пускаш ли по фестивали ?
Ами като имам време си цъкам, то друго на компа май не правя в последно време. Албуми:не Ремикси:колкото искаш ЕП-та:няколко Лайв сетове:естествено Пускаш ли по фестивали:еее НЕ съм артист, иначе е добре човек да си помечтае :>
Dream_Dance wrote:
ако го правиш... мнението ти може да има няква тежест... ама само ако говори собствения ти вкус... некак си не върви...
Нека кажем, че НЕ го правя а, че просто си оставам мнението. Защо да няма тежест мнението ми в тази ситуация? Трябва ли да съм шофьор, за да забележа, че бая друса у рейса

Ама да си ти кажа бая ги чувам нещата
Сега като попрочетох, първият им албум не го бях слушал, пуснах го и ми хареса. Ако бяха продължили в същата посока/насока нямаше да пиша първият си пост в тая тема (най-вероятно)

Dream_Dance wrote:
пичовете си цъкат от 2000-ната някъде... има ли са си силните години... са може да са ни old school един вид... да ни се струва супер умряла Музичката им... ама смятам че не са от артистите които не са си заслужили единия респект поне...
сорка ама просто не се кефя да се храни така... сякаш говориме за най долната Музика... като е далеч от такавата...
И аз сорка, че пак се изказах силничко, ама първият пост по-скоро би отивал на група като продиджи (ако ги е блъснал рейс примерно), от колкото на тези двамцата, дето като напишеш Vibrasphere в нета (ютюб примерно) и поне първите 30-50 резултата са си нуубърска нацъканица, особенно последните откъм миналата година .. та DJ KICK и DJ KIR4O все едно слушаш (ама не баш)
пп. Нека НЕ провокирам никой с мнението си. Уважавам и твойто дреийм-денс..... ето ми и мотивите:
*слаб саунд (да приятен, но нищо ново, нищо интересно, малко ефекти, без интересни семпли у-а...)
*слаб мастеринг (тук не съм много сигурен, може и настроиките вкъщи да ме заблуждават, но някак си не ми звучат добре)
*монотонни (монотонни са си квото и да си говорим, чуеш ли им 3-4 трака, всички други са еднакви)
*ниско качество (сори, ама сме 2010-та та даже края, пъ стига са шервали мп3ки на 128 / па и само семпли, някъде видях)
===> като събера тези атрибути + още няколко, които ще си примълча, щото ще стане БУМ мисля, че не заслужават никой да им купува дори 1 трак от сайта.
пп. Чух ги като идваха тук (в 4-ти). Аз си се бях настроил за п'САЙ де ама ей така умишлено понаобикалях от време на време до голямата зала да чуя за кво иде реч, ми... да ти кажа ако не бачкаше малката заличка въпросната вечер, направо щях да си изляза след час-два (макс).
ДриймДенс на теб точно ще ти пусна едно линкче да чуеш какво на мен ми харесва от този стил (и околните) но няма да е сега, щото имам проблеми с нета.
пп2. Мислех да се включа и за 'Мадона' ама дай да не си прося БАН-а