Като цяло 5/10 от мен, но пък оценявам 4 дневен фестивал, само от 1-вата вечер

.
Фестивала беше от "импровизираните". Нито Forest-a беше на лице, нито line up-a.
Но все пак...
Мястото - чудно! На билото на планина, от където се виждаше страхотния релеф на Македония! Самия 1-ви Май беше празник и за Македония, което направи планините светещи през цялата нощ! Хора от всякъде празнуваха в различни хижи, къщички, кемпове и т.н. и т.н., даже и близо до нашия кемп имаше хора, които бяха отишли да празнуват празника в природата на открито, а не за самия фестивал. Звездите бяха невероятни ярки! Красота!
Самото разположение на фестивала, не ми хареса особено, тъй като нон-стоп минаваха коли и ти светеха с фарове. Въпреки това местните много се различават от нашите местни хорица

. Не знаеха, какво слушат, но се забавляваха, а не правеха мизерии!
Жалко, че line up-a не беше това, което си го представях, тъй като хвалеха, че първата вечер ще е най-яката (можеби заради комбинацията с другия фестивал в с. Винце, който почваше на 2-ри.
Започна един пич с готин psychedelic вечерта, но горкия хич не можеше да борави с миксера... След, което се почна цяла вечер промивка на мозъка със зверски Dark Psy, който продължи до сутринта, дори и по светло. Така и не разбрах, кои точно са пускали, но не ме и касаеше много...
Единственото, с което ще запомня фестивала е location-a и приятните хора, които имаха различни култури, но всички - frendly

.