снимките... дзън!! еми мисля че това са.. 400 и нещо парчета.. може би има доста излишни.. може би.. всъщност не са сложени и тези на Алекс понеже той е неоткриваем..
@luvstruck - бтв Алекс е направил няколко страхотни снимки на Борис Блен когато свиреше на чил-а със малкия си син който дори успя да смеси едно парче.

луда работа

иначе специално за теб ние с Це се изпотрепахме да щтракаме EU ама не са ни толкова добри апаратите за нощни снимки, та все пак може да видиш резултата де.. даже НИМ тогава правиха специално перформанс.. ех какви перформанси бяха.. несравними несравними.. имаше и страхотна заря..
иначе откриването и закриването на фестивала беше доста мокро и кално хехе.. толкова много дъжд се изсипа.. но това по скоро ни пречисти отколкото да ни попречи.. ето така се събудихме първия ден.. ето я гледката от палатката..
като ние с Влади бяхме щастливци понеже си бяхме сложили палатката на хубаво място.. останалите бяха наводнени.. водата стигаше почти до коленете..

)) като после тази вода се превърна в кал.. и стана забавно..
въпреки всичко музиката не спря въобще... и слънцето грееше през останалото време
последния ден заваля точно по време на сета на Маркус точно преди Сон Кайт лайв..
и после това беше най-якото нещо което чух на Озора.. този лайв беше феноменален.. ето на това място си танцувах, точно където е оставена бирата или малко по насам..

страхотна бира при това, ако отидете в Унгария вземете си Steffl.. или най добре опитайте Unicum
ще ми се да разкажа много неща.. но не знам откъде да почна..