Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

Board index : REALMS : Unlimited

Author Message
 Post subject: преЩРАК
PostPosted: Wed Jun 02, 2010 7:41 am 

Успявате ли да уловите момента в който сънят започва да ви прегръща двигателната функция на мозъка :)
Забележително е , понякога трудно се заспива по този начин , но бъдете спокойни не ми е практика хахаха

Просто колекционирам мнения по въпроса.Има ли Brujo-ta ? 8)

Back to top
 Profile  

Post subject: Re: преЩРАК
PostPosted: Wed Jun 02, 2010 8:47 am 

Да,успявам,нонататъка не съм мног умел.Сънуването ми е слаба страна.Организирам си нещо като транс ритуали докато съм буден за да се премествам отвъд.Ритуали е неточна дума но горе долу е тва.Нещо не ставам за сънуване а и от малък винаги :roll: :) съм мразел да спъ.Началото е лесно да се хване но после сичко се разпада......................................................................................................

Back to top
 Profile  

PostPosted: Wed Jun 02, 2010 11:19 am 

Има нещо такова, но не успявам да го направя осъзнато, често просто се стряскам. Все едно потъвам, потъвам, попадам в някаква стаичка в мозъка си, където се случват някви абсолютно безсмислени неща, някакви хора, разговори, мен ме няма и в един момент се стряскам и се събуждам, някакво чувство все едно ще попадна в капан...

Back to top
 Profile ICQ 

PostPosted: Wed Jun 02, 2010 11:56 am 

:D Мене единствено тия безсмислените неща мезадържатв сънуването страхотно :oops: :) :roll: унася-ат по непознат нначин.Но и съм заплашен от капан нетрябванищо даме увлича прекалено в сънуването.......................................................................................

Back to top
 Profile  

PostPosted: Mon Aug 23, 2010 12:48 pm 

НЕ го олавям тоя момент :shock: по-скоро олавям другият момент, когато ме пуска и се събуждам :wink:
Не съм пробвал до сега, но ще се опитам да го уловя...
Само да не ме изпържи бед-сън щото ти ще си виновен :lol:

Back to top
 Profile WWWICQ 

PostPosted: Mon Aug 23, 2010 2:21 pm 

Аз правя така обикновено през мързеливите си дни в жегата м/у 2 и 4 след обяд.Прещраквам по 10 пъти от сън в сън и от будно в сънувано състояние :D За по-малко от астрономически час сънувам по 10-ки сънища 8)

Back to top
 Profile  

PostPosted: Mon Aug 23, 2010 3:02 pm 

Трябва да ме научиш!
Сега като се замисля, и аз съм го правил... случвало ми се е няколко (не много) пъти реално да не си харесам съня и да го преЩРАКам и да ми се пусне друг. Обаче то явно си имало технология.... егати :roll:
Ако знаеш туториъл или нещо подобно... смисъл някаква информация как така волево да се науча да го правя, ще съм благодарен да я постнеш да опитам 8)

Back to top
 Profile WWWICQ 

PostPosted: Mon Aug 23, 2010 5:28 pm 

maneff wrote:
Обаче то явно си имало технология
Mind-Blown wrote:
потъвам, потъвам, попадам в някаква стаичка в мозъка си, където се случват някви абсолютно безсмислени неща, някакви хора, разговори, мен ме няма
Нещо от родъ на „пзвн дзн бжн билки зп жжп вп гъби вввъп транс ссврчъм бъм жбъм" - :lol: :D някви е такива идват в главата и отвременавреме нещо познато ни в клин ни в ръкав.Или пък несвързани звукови честоти и образи - е тия,думите или звуците и образите, ако ги хване човек се унася здраво.Те децата неслучайно си говорат такива едни :D :D :D брльъм връм бръм.Но човек трябва да :!: :!: внимава да не се преотнесе - сънуването е деликатна работа и понякога опасна.......................................................................................................

Back to top
 Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

Board index : REALMS : Unlimited