dapsycho wrote:
Амитхаба, много е интересно, но някак си недозапочнато и недовършено ми изглежда... поне на тези като мен, които за 1ви път чуват за този някакъв пръстен....
ТОЙ ЩЕ ТЕ ПРЕДУПРЕДИ!
Людмила Живкова два пъти се среща с него. Разговорите им са дълги и той я предупреждава, че има голяма мисия, но трябва да се пази от проблеми със здравето и от злосторници.
Тогава й подарява чудотворен пръстен, зареден със специална, много силна енергия в синхрон с нейната собствена. Той променял цвета си в зависимост от обстоятелствата и можел да предупреждава собственичката си за опасности. “Дъще, когато пръстенът стане почти черен, знай, че те вика Астралът” - казал й на сбогуване източният мъдрец и пророк.Леля Ванга разказва: Людмила ми се обади и ми каза, че ще дойде с някакъв индиец, помоли ме да не се притеснявам. Дойдоха те, чувам - тя му говори на английски, а и той на нея - пак на тоя език... Е, няма да е лесно, помислих си.
Людмила Живкова: Това е Сай Баба, дошъл е да се видите, да си поговорите.
Б.Цв.: Какво говориш, кръстнице? Нима не знаеш, че Сай Баба не пътува никъде извън Индия?
Леля Ванга: Не пътува той, ама при мене допътува. И така, тримата седнахме и зачакахме. Аз мълча ли мълча... Дойде му времето и се появи старата майка Индия, и тя беше пристигнала заедно с него.
Сай Баба: Много се радвам да се запозная с вас, госпожо Ванга.
Леля Ванга: Като ми каза госпожа, току да прихна, ама се сдържах. Нали тогава у нас нямаше такова нещо. Всички бяха другари. А пък Людмила ме попита: "Какво ще кажеш на госта, или още ти е рано да говориш?" Когато Сай Баба почна да ме подпитва как ще му докажа, че ми се е явила майка Индия, аз му викам: "Погледни си ръката, пръстена гледай - така ще ти го докажа!" Като разбра какво му казвам, нещо му стана. Людмила трябваше да го успокоява, даде му вода да пие...
Стефка(дъщерята на Величка): Лельо Ванге, вярно ли е, че стига да поискал, от ръцете му се появява вибхути,свещената индийска пепел.