Здравей.
Бих искал да те помоля да НЕ спамиш по този начин (не, че няма да бъдат взети мерки или пък заради мен, а заради теб самият).
Хейта в нета никога не води до нищо добро (не, че в реалният живот води, но тук пъ ептен).
И аз до скоро правих като теб във друг форум на друга суб-култура (е не точно като теб де, но казвах каквото мисля) и знаеш ли кво.... дори и за миг не се почувствах по-добре.
Аз като гледам съм в топ 50 от най-приказливите потребители тук, и да ти кажа, нещата които изтъкна по-горе изобщо не ме определят като индивид, напротив! повечето ти аргументи са плаващи, бледолики и вижданията ти са някак неясни.
1. Хората тук НЕ СЛУШАТ САМО ЕДИН СТИЛ МУЗИКА
2. Хората тук не се определят като ВЪЗВИШЕНИ или УМНИ (а другите ги определят като такива)
3. Транс комюнитито у нас и по света може да приема употребата на психоактивни вещества, но във никакъв случай НЕ ги толерира (направи справка в ОРГАНИК)
4. Ако си мислиш, че ние се мислим за 'готини' явно и хабер си нямаш с кой се занасяш. Повечето хора тук не се имат за готини, по-скоро се имат за простаци, клошари и прочие (което нали не е вярно, но пък пак прецаква твойте аргументи)
5. Викаш, че си дръг-фрии а .... пффф гаранция ти давам, че си закачен поне на 2-3 вида наркотици (било то легални или не) и съм сигурен, че те повече ти увреждат мозъка от един гъбарски трип (понеже явно твойте така те фащат, че ти действат дългосрочно).
Верно е, че си нямам работа на работа и съм тръгнал да споря с някой, който нито би ме чул, нито разбрал, нито пък би си взел поука от думите ми... но както сам каза, ние сме ЛЕСНИ ДЕЧИЦА и си живеем на гърбъ на мама и тати и им изпушваме и издрусваме парите по цял ден и а де.,... като нямам какво да правя докато съм се трипнал с една бира, овчарска и руло стефани си се чудя 'кой ли да вкарам в филма ми' .. нещо като теб, нали ?!
Айде със здраве

Аа и още нещо.... ако видиш някой със скейтърски обувки, басерски кецове и цветни слушалки, бъди сигурен, че НЕ Е ОТ НАЩЕ
пп. Понеже нарече тази музика изкуствена, бих те помолил само да чуеш нещо на Spongle и на Juno Reactor и пак да си помислиш. PSYCHEDELIC не е само psy-to и dark-psy-то ! (което предполагам визираш ти)