Post new topic Reply to topic  [ 68 posts ] 

Board index : REALMS : Unlimited

Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: реалност
PostPosted: Wed Aug 10, 2011 9:01 pm 

Пушите трева,апвате гъбки мн сте развити духовно другите са нищо пред вас, мн сте важни и известни , цветни дрешки, кецове разни скейт марки, дрешки на марски от екстемни спортове , якенца с мембранки, прически татуси пиерсинги, поркате бира пафкате цигарии, да да , ГОТИНИ СТЕ ! на пулни обороти живеете, социално, сигурно много се чукате яко в анито ?

С танци и песни няма да се оправим , света се е скапал хората страдат, аз страдам,за това се наемам да хейтвам по форумите,да ви кажа колко сте ми писнали,омръзнали всичките хора, СВЕТЛИТЕ ! На Планина ми ходят гъби ми ядат, за природата мислят, с лифта ли се качихте с на мама и тате парите ли си купихте кола, а много обичам природата ама ям наденица, играя йога от 7 години ама пуша трева и пия бира,

а тез партита само пари искате ПЕЧЕЛБАРИ , сабирате се там като една СЕКТА пиете друсате ебете са слушате си вашите песни дето са у светлия филм , и айде 2012 ниу алакенинг ъпдейт иор селф БЛА БЛА космик енерги, самозалъгвате се , това ващо е бездействие NEW AGE промивки ,

не сте по-добри от металите,чалгарите,скинарите, поредните сте, субкултура,мода,стил,поведение , следвай другите, начин на живот стадно поведение.

много лайт

разочарование може не всички да са това ,но повечето сте мързеливи друсалки,легнали на гърба на мама и тате, лесно е да си от софия или пловдив и да си имаш парички,и да си отидеш до рила да си фърлиш консервите някъде.

умирайте бавно с ваще си простотии

искам да ме баннете от скапания си сайт не искам никога да виждам нищо свързано с вас и културата ви.

и изкуствената ви музика

Back to top
 Profile  

Post subject: Re: реалност
PostPosted: Thu Aug 11, 2011 2:56 pm 

Здравей.
Бих искал да те помоля да НЕ спамиш по този начин (не, че няма да бъдат взети мерки или пък заради мен, а заради теб самият).
Хейта в нета никога не води до нищо добро (не, че в реалният живот води, но тук пъ ептен).
И аз до скоро правих като теб във друг форум на друга суб-култура (е не точно като теб де, но казвах каквото мисля) и знаеш ли кво.... дори и за миг не се почувствах по-добре.
Аз като гледам съм в топ 50 от най-приказливите потребители тук, и да ти кажа, нещата които изтъкна по-горе изобщо не ме определят като индивид, напротив! повечето ти аргументи са плаващи, бледолики и вижданията ти са някак неясни.
1. Хората тук НЕ СЛУШАТ САМО ЕДИН СТИЛ МУЗИКА
2. Хората тук не се определят като ВЪЗВИШЕНИ или УМНИ (а другите ги определят като такива)
3. Транс комюнитито у нас и по света може да приема употребата на психоактивни вещества, но във никакъв случай НЕ ги толерира (направи справка в ОРГАНИК)
4. Ако си мислиш, че ние се мислим за 'готини' явно и хабер си нямаш с кой се занасяш. Повечето хора тук не се имат за готини, по-скоро се имат за простаци, клошари и прочие (което нали не е вярно, но пък пак прецаква твойте аргументи)
5. Викаш, че си дръг-фрии а .... пффф гаранция ти давам, че си закачен поне на 2-3 вида наркотици (било то легални или не) и съм сигурен, че те повече ти увреждат мозъка от един гъбарски трип (понеже явно твойте така те фащат, че ти действат дългосрочно).

Верно е, че си нямам работа на работа и съм тръгнал да споря с някой, който нито би ме чул, нито разбрал, нито пък би си взел поука от думите ми... но както сам каза, ние сме ЛЕСНИ ДЕЧИЦА и си живеем на гърбъ на мама и тати и им изпушваме и издрусваме парите по цял ден и а де.,... като нямам какво да правя докато съм се трипнал с една бира, овчарска и руло стефани си се чудя 'кой ли да вкарам в филма ми' .. нещо като теб, нали ?! :lol:
Айде със здраве :|

Аа и още нещо.... ако видиш някой със скейтърски обувки, басерски кецове и цветни слушалки, бъди сигурен, че НЕ Е ОТ НАЩЕ

пп. Понеже нарече тази музика изкуствена, бих те помолил само да чуеш нещо на Spongle и на Juno Reactor и пак да си помислиш. PSYCHEDELIC не е само psy-to и dark-psy-то ! (което предполагам визираш ти)

fullon.data.bg darkpsy1.data.bg darkpsy2.data.bg happyhardcore.data.bg advokata.data.bg

Back to top
 Profile  

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 3:13 pm 

Абе, как си избирате раздела, в който да му отговорите? :lol:

Ако не познавах повечето (и по-добре) юзъри може би щях да ти повярвам maneff, но за съжаление истината е по-близо до думите на хейтърчето. (мое мнение)

Back to top
 Profile  

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 3:26 pm 

/офф - само да попитам Георги, говориш за твоето мнение за истината или за твоята истина, или за "Истината"?

Back to top
 Profile  

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 3:36 pm 

Факт е, че по-голямата част от населението на България би споделило мнението на хейтърчето. И по-добре, че не е наясно по какъв начин живеем(-ят) нео-хипитата и с помощта на какви вещества успяваме(-т) да създадем(-ат) и поддържаме(-т) реалността, в която живеем(-ят). Вероятно това има предвид адаша под "истина".

Back to top
 Profile  

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 3:40 pm 

Георги, пиши го за МОЯ ИСТИНА, ако така ти е по-леко. Неангажирам никой да се съгласява с мен, но това е моето мнение и то ще си остане такова.

3G rox! :D

Back to top
 Profile  

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 3:46 pm 

Рокс, я :) Иначе тук доста хора са твърде чувствителни към понятието истина и всяко изразено мнение им се струва "наложено". Нямам време да си кажа защо според мен е така :) Аре на поляната бе, к'во циклите пред пе-цетата (тръгнах).

Back to top
 Profile  

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 3:48 pm 

На бач до 19ч. :idea:

Back to top
 Profile  

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 4:13 pm 

R2LsD2 wrote:
Георги, пиши го за МОЯ ИСТИНА, ако така ти е по-леко. Неангажирам никой да се съгласява с мен, но това е моето мнение и то ще си остане такова.

3G rox! :D

Мисля, че си обиден, защото по-горе не се споменава Бургас, а само Пловдив и София, за това си на негова страна....

Back to top
 Profile WWW 

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 4:17 pm 

Отношението на човек към останалите е правопропорционално на интелекта, не очаквай от един простак уважение и разбиране.

Когато някой говори за другите, реално показва той какъв е, а не другите какви са.

Георги, тонът ти не е като за градивна дискусия, какъв е смисълът да имаме мнение, ако то не може да бъде променено? Да сме коне с капаци? Да вярваме, че Земята е плоска? Истината за нещата се мени постоянно, а ти си дръж на мнението.

Back to top
 Profile  

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 4:22 pm 

@phobium, eтикетът местораждане съм го изтръгнал :idea:

@flange, имах предвид, че към момента си остава такова мнението ми. Ако хората се променят съответно и мнението ми ще го последва, но това не е толкова важно...

Back to top
 Profile  

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 4:29 pm 

R2LsD2 wrote:
@phobium, eтикетът местораждане съм го изтръгнал :idea:

Съвсем друго съм вложил като смисъл, но за сметка на това бях сигурен какво ще ми отговориш.
Все пак имаш много полета за изява и действаш, но някак се запъхтя вече, поспри се, почини, помисли....Флангето добре ти го е казал за тона

Back to top
 Profile WWW 

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 4:36 pm 

Ееееми ако искаш да се получава някакъв смислен разговор е хубаво (на дебилчета като мен) да пишеш по-разбираемо. (никога няма да достигнеш моя брой постове - избий си го от главата :lol: )

Back to top
 Profile  

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 5:24 pm 

R2LsD2 wrote:
....(никога няма да достигнеш моя брой постове - избий си го от главата :lol: )

Ква е наградата?

Back to top
 Profile  

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 5:31 pm 

Няма смисъл дори да се обявява! :D

Back to top
 Profile  

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 5:39 pm 

Очевидно това, някакъв келеш да те нарича плужек,без дори да те познава,не те притеснява?Даже виждам,че и и му се кефиш? Или ти не се вписваш в твоята "истината"?

Back to top
 Profile  

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 5:45 pm 

Contest?! I'm in!

Back to top
 Profile WWWICQ 

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 10:20 pm 

R2LsD2 wrote:
Ако хората се променят съответно и мнението ми ще го последва, но това не е толкова важно...

Какво искаш да се промени в хората, защо си мислиш/вярваш, че ти не си от "хората", и защо си мислиш/вярваш, че няма какво да промениш в себе си, за да се промени и "обективното" ти мнение към "хората" и към "теб" самия, и с кое от изброените определения на същественцето не се асоциираш?

http://soundcloud.com/maharishiasoma
http://soundcloud.com/resonant-warrior
http://soundcloud.com/asoma

Back to top
 Profile WWWICQ 

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 10:31 pm 

Muscarin wrote:
Очевидно това, някакъв келеш да те нарича плужек,без дори да те познава,не те притеснява?Даже виждам,че и и му се кефиш? Или ти не се вписваш в твоята "истината"?

Най-вероятно ни познава, но както и да е...

Да приемем, че е някакъв случайно попаднал (ака БОТ) - защо да си троша нервите в такъв случай? (ако го направя - той печели)

Представи си следната ситуация: вървиш си по главната улица, зад теб някой извиква "ееей педерасчее!!!", ти какво ще направиш - моментално ще му се нахвърлиш ли?...а не е ли по-логично да разбереш до кого са адресирани думите му? Виж, ако наистина си гейзер и не искаш хората на улицата да разбират сексуалната ти ориентираност, тогава вече имаш причина, но това не прави думите му по-малко вярни.

Ииии не, не му се кефя, по-скоро ми стана интересен социалния експеримент, който направи.
Maharishi wrote:
Какво искаш да се промени в хората, защо си мислиш/вярваш, че ти не си от "хората", и защо си мислиш/вярваш, че няма какво да промениш в себе си, за да се промени и "обективното" ти мнение към "хората" и към "теб" самия?

Всъщност бях написал в същата тема, но в друг раздел, че и аз се самооткривам във фрагменти от написаното - не го крия и не ме е срам. Не разбирам само защо ме питаш какво искам да се промени в хората и къде съм писал, че аз съм пирфектен :shock: А за кои хора говорим?

Back to top
 Profile  

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 11:00 pm 

R2LsD2 wrote:

Представи си следната ситуация: вървиш си по главната улица, зад теб някой извиква "ееей педерасчее!!!", ти какво ще направиш - моментално ще му се нахвърлиш ли?...а не е ли по-логично да разбереш до кого са адресирани думите му?

Не Жоро,нито ще се обърна,нито ще му се нахвърля,нито ще търся каквито и да било отговори,защото знам какъв съм :) Очевидно не е адресирано до мен.Но,ако тоя калъф се озове в компанията ми от приятели, и извика:" Ей педерастчета",смятам знаеш какъв е отговора! Правиш ли разликата?

За едно си прав обаче.Прекалено внимание отделихме на този субект,който най-вероятно няма и да се вястне тук повече.Само не разбрах,защо му оставиха 2 от постовете,а другите ги изтриха,при положение,че на много от нас са налагани наказания,за къде-къде по-леки клалификации!!!

Back to top
 Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 68 posts ] 

Board index : REALMS : Unlimited

Go to page 1, 2, 3, 4  Next